Okulumuzda 2. e-twinning projesi (Under the umbrella of The Values-Değerler Çatısı Altında) başladı.

01.12.2023 87

Okulumuz 5/A ve 7/A sınıfı öğrencileri "Under the umbrella of Values" adlı bir e-Twinning projesi yürüteceklerdir. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde, enrensel değerlere dair farkındalıklaını arttıracaklar ve projemizi eğlenceli hale getirmek için drama, şiir, şarkı, öykü vb. çeşitli etkinliklerden yararlanarak değerleri ele alacaklardır. Bu proje sonucunda öğrencilerimiz iş birlikli çalışma, kendini ifade etme, değerlere karşı farkındalığı arttırma becerilerinide geliştirmeleri beklenmektedir. Okulumuzda projeyi yürüten İngilizce Öğretmenimiz Yıldız UĞUR'a ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Proje çalışmalarımızı okul web sitesinden ve sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilirisiniz.

Üyeler: 14

Membership: Turkey(6), Romania(6), Poland(1), Italy(1)

Age range: 9 - 14

Subjects of teaching: Cross Curricular, Ethics