Tut Elimden Projesi

Okulumuzda 8.Sınıf öğrencilerine yönelik proje çalışması başlatıldı...

24.12.2013 898

Okulumuzda 8.Sınıf öğrencilerine yönelik proje çalışması başlatıldı. “Tut Elimden” adı verilen projede öğrencilerin motivasyonunu arttırmak, ortak sınavlara hazırlanma aşamasında rehberlik yapılarak yol göstermek ve başarı çıtasını yükseltmek amaç edinildi.  Okul müdürümüz Muhammet ŞAHİN tarafından başlatılan projeye öğretmenlerimizde büyük destek verdi.

İlk etapta 8.sınıf öğrencilerimiz dörder kişilik gruplara ayrıldı. Öğrencilerimizin danışman öğretmenlere göre dağılımı şu şekilde oldu:

1.Grup: Handenur SEVEN, Emirhan ÖZBAKIR, Nazan İNCE, Yusuf AKTAŞ

Danışman Öğretmen: Cem ŞENTÜRK